Обавештења

извештај:Партизан-Вождовац

  • date
  • октобар 6, 2018

Још један убедљив пораз Вожда и забрињавајући наставак лоших игара, а ван терена наставак репресије… скраћени је извештај са ове утакмице.

Група која је организовано дошла бива неколико пута заустављена на путу до стадиона, да би нам по доласку на улаз стадиона инспектор директно рекао да нећемо тако лако ући због нашег понашања у задње време и тиме нам јасно дао до знања по чијем налогу. Тражене су личне карте како би уписали сваког на улазу при чему малолетни нису могли да уђу, на то нисмо хтели да пристанемо јер појединци нису имали документа и само уписивање би потрајало најмање до почетка полувремена јер смо заустављањем већ каснили.

Змајеви, дешавања задњих пар утакмица нису неочекивана, а самим тим нема разлога за нервозу. Следи пауза због репрезентације па нам предстоји утакмица против Младости на нашем стадиону. Још ову утакмицу нам је трибина затворена тако да смо на Западу као и прошли пут.

Купите карту, носите документа и видимо се на ЗАПАДУ да дамо подршку Вожду јер му је сад најпотребнија. Коначно смо добили тренера тако да се очекује и боља игра.

НЕК ЗЕМЉА ДРХТИ, ДОК ЗАПАД ГРМИ!

 

 


© Инвалиди Вождовац 1990

  • facebook
  • youtube
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube